Blog

Edukacija u Londonu

by

Andrea Pavelić Čajić – direktorica Octopusa i punopravna inspektorica EAQUALS-a od 2008. – prisustvovala je radionici škola članica EAQUALS-a održanoj u Londonu od 11.-13. studenog. U radionicu je bila uključena obuka za inspektore i edukacija o izdavanju EAQUALS-ovih svjedodžbi o postignuću (Certificates of Achievement) baziranih na CEFR-u.

Kao član udruge PRIMA – pridružene članice EAQUALS-a – Octopus aktivno prati rad EAQUALS-a na promicanju i učvršćivanju standarda kvalitete koje škole članice trebaju zadovoljiti kako bi zadržale svoj status člana. S tim je ciljem prije dvije godine direktorica Octopusa stekla status inspektorice EAQUALS-a i time se uvrstila u 40-ak stručnjaka koji se ubrajaju u EAQUALS-ove inspektore.

Zahvaljujući londonskoj radionici, Octopus je imao priliku saznati novosti na području unapređenja standarda kvalitetne nastave stranih jezika i izmijeniti iskustva s kolegama iz Europe. Pročitajte više o EAQUALS-u i njihovom radu, te pronađite popis škola članica na web stranici: http://www.eaquals.org/

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment