Blog

Intenzivni tečajevi u zimskom semestru

by

Od sredine siječnja do sredine veljače 2012. organiziramo kratke tečajeve konverzacijskog engleskog, te tečajeve njemačkog, talijanskog i portugalskog na A1 i A2 stupnju (početni i niži stupanj).
Ukoliko želite brzo obnoviti svoje znanje ili tek provjeriti sviđa li vam se učenje nekog od navedenih jezika, dođite na kratki tečaj. Tečajevi traju 16 nastavnih sati, a održavaju se jednom tjedno po 4 nastavna sata.Cijena je 499 kn.
Za polaznike koji nisu početnici potrebno je testiranje predznanja (besplatno). Nazovite nas ili nam pošaljite mail i dogovorite svoj termin testiranja!

Vidimo se u siječnju!

16 Comments

 1. Petra Čamić says:

  Poštovani,
  Preko kolektive sam kupila ubrzani tečaj engleskog jezika. Molim da mi javite kada bih mogla obaviti testiranje predznanja i detalje o početku tečaja.

  hvala,

  Lp,

  Petra Čamić

 2. Vedrana says:

  Poštovana Petra,

  Testiranje će biti organizirano početkom sljedećeg tjedna, 16. ili 17.01. Molimo Vas da pratite informacije o terminu na našoj stranici. Detalji o početku će također biti objavljeni na webu, najvjerojatnije 17.01., nakon testiranja. Prije testiranja neće biti moguće utvrditi konačan raspored. Hvala na razumijevanju i vidimo se uskoro.

  Lijep pozdrav!

 3. Maja says:

  Postovani,
  Zanimaju me termini konverzacijskog tecaja engleskog,subotom,buduci da putujem za Zg te kakve su mogucnosti za on- line ili drugi nacin testiranja predznanja jezika buduci da zivim u Slav.Brodu pa necu pod tjednom moci doci u zg?
  Hvala i srdacan pozdrav!
  Maja

 4. Mirjana says:

  Poštovani,
  u koje vrijeme se provode intenzivni tečajevi?
  Interesiraju me dani petak ili subota

 5. Vedrana says:

  Poštovana Maja,

  Tečaj će se održavati subotom prijepodne, no zasad još ne znamo konačan broj grupa i raspored grupa po danima. To će biti moguće utvrditi tek nakon što polaznici obave testiranje, no ne prije 17.01. Što se testiranja tiče, molimo vas da nam se telefonom javite u školu kako bi se dogovorili oko detalja.

  Lijep pozdrav!

 6. Vedrana says:

  Poštovana Mirjana,

  Intenzivni tečajevi održavati će se petkom u popodnevnom terminu i subotom prijepodne.

  Lijep pozdrav!

 7. Vanja says:

  Poštovana,

  Pošto radim do 5h, volio bih znati od koliko sati bi najkasnije počinjali početni tečajevi Talijenskog, srijedom? Bilo bi idealno 18h ili 17:30h?

  LP

 8. Željka says:

  Poštovani,

  da li se zna kada će se održavati početni intenzivni tečaj portugalskog?

  LP,
  Željka

 9. Vedrana says:

  Poštovani,

  Planirano je da popodnevni tečajevi počnu u 16.30, no moguć je i početak u 17 ukoliko većini polaznika to odgovara.

  Lijep pozdrav!

 10. Vedrana says:

  Poštovana Željka,

  Konačan raspored još se ne zna, no informacije će biti na web stranici škole najkasnije 16.01.

  Lijep pozdrav!

 11. Josipa says:

  Postovan Vedrana,

  kupila bih kupon za intenzivni tecaj na Kolektivi, zanime me da li je moguce da izvrsim prijavu tek u pon 16. sijecnja, posto na webu pise da je prijava obavezna do 13. sijecnja?

  Zahvaljujem,
  lijep pozdrav.

 12. Vedrana says:

  Poštovana Josipa,

  Prijavu je potrebno izvršiti do 13.01. kako bismo mogli znati koliko je polaznika zainteresirano za koji jezik. Tako ćemo moći što prije mogli organizirati raspored i termine testiranja za engleski jezik. Dakle, prijava Vam ne oduzima puno vremena, samo nam javite za koji ste se jezik odlučili i ostavite nam kontakt podatke. Ukoliko ste ovoga tjedna u inozemstvu, taj nam podatak možete javiti i mailom, pa samo potvrditi 16.01.

  Hvala Vam unaprijed i lijep pozdrav!

 13. Dea says:

  Poštovana Vedrana,

  uplatila sam tečaj preko Kolektive i sad me zanima kakva je daljnja procedura? Moram li ja doći ranije u Octopus sa isprintanim kuponom ili na sam termin jezika koji me zanima? Moram li se negdje još predbilježiti za jezik koji ću učiti?

  Unaprijed zahvaljujem
  LP

 14. Vedrana says:

  Poštovana Dea,

  Molimo vas da nam se što prije javite telefonom i prijavite se za jezik koji ste odabrali. Taj nam podatak treba kako bismo mogli složiti konačan raspored.

  Lijep pozdrav!

 15. SANDRA says:

  Poštovani,

  Sada sam tek vidjela da nije prošla rezervacija uplate iz ne znam kojeg razloga . Poslala sam prijavu i dobila Vaš odgovor da je to ok, ali sada ne znam da li sam u klijentima za engleski jezik uvrštena i pozvana na testiranje .

  Zaista sam željela otići na tu ponudu i zaista bi mi bilo žao ukoliko ni je sada propala ista . IZNOS mogu platiti u gotovini ako je to problem
  Unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju očekujuči Vaše javljanje .
  s poštovanjem,
  Sandra Ćutić

 16. Vedrana says:

  Poštovana Sandra,

  Ne brinite, na popisu ste za testiranje iz engleskoga, samo vas molimo da pratite objavu termina za testiranje na našoj web stranici. Što se tiče vašeg pitanja u vezi uplate, o detaljima ćemo se dogovoriti kada dođete na testiranje.

  Lijep pozdrav!

Leave a Comment