Blog

Sretna 2013. godina!

by

I još je jedna godina za nama – čini nam se kao da je počela jučer! Sve najbolje u novoj godini želimo svim našim polaznicima, njihovim obiteljima, našim sadašnjim i bivšim profesorima, te poslovnim partnerima. Naravno, i svima koje nismo naveli a prate rad Octopusa i posjećuju naše stranice.

Ova je godina bila puna događaja za Octopus. Izdvojit ćemo samo neke. Posebno nam je drago što smo uspješno priveli kraju prvu školsku godinu u našoj podružnici u Gajnicama te veliku većinu zadovoljnih učenika ponovo upisali u našu školu u rujnu. Zahvaljujemo svim učenicima i roditeljima/starateljima na povjerenju koje su dali našem nastavničkom timu nakon više godina učenja engleskog kod profesorice Tadin.

Naša lokacija u Vukovarskoj postala je vidljiva – u punom smislu te riječi. Sad nas je iznimno lako pronaći u svako doba dana i noći, zahvaljujući reklamama na prozorima i (intenzivno!) svjetlećoj reklami iznad vrata škole. Od ljeta je u Octopusu moguće plaćati i karticama Zabe.

Zadovoljni smo također uspješnom organizacijom zimskih i ljetnih intenzivnih tečajeva za odrasle polaznike na kojima je velik broj polaznika osvježio svoje znanje engleskog, njemačkog ili talijanskog, ili pak imao priliku upoznati osnove portugalskog, njemačkog ili talijanskog.

Na kraju, toplo vam preporučamo da učite jezike, tj. održavate razinu stečenog znanja, bilo to u redovnoj školi, školi stranih jezika, putem interneta, čitanjem strane literature, razgovorom sa strancima…ovisi o metodi koja vam najviše odgovara i koja vam je najdostupnija. Nikada ne znate kada će vam zatrebati. Jedino je sigurno da hoće!

Veselimo se novoj godini i želimo vam svima puno uspjeha!

Tags:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment