Stalno zaposleni profesori Octopusa

Profesori Octopusa su isključivo visokoobrazovane osobe s već stečenim kvalifikacijama potrebnim za kvalitetnu izradu planova i programa nastavnih semestara, održavanje nastave, kao i izradu i provedbu testiranja i drugih metoda praćenja rada i napretka polaznika. Pored stručnosti, članovi našeg tima kontinuirano se, kroz radionice i seminare, usavršavaju u primjeni najnovijih pedagoških i didaktičkih metoda, s naglaskom na interaktivno i dinamično učenje u opuštenoj atmosferi. Kako bismo to postigli pružamo svu potrebnu podršku svim zaposlenim djelatnicima Octopusa za njihovu osobnu izgradnju i razvoj.
Octopus danas okuplja tim ambicioznih i darovitih profesora koji su svoju struku izabrali zbog želje za prenošenjem znanja drugima i zadovoljstva koje im pruža rad s ljudima.

Ulaganje u mladu generaciju stručnjaka najvažniji je dio naše razvojne politike, a rezultati su pokazali da je to jedini pravi put. Želja nam je da tako i nastavimo kako bismo zadržali kontinuitet visoke kvalitete nastave stranih jezika po kojoj je naša zemlja odavno već poznata.


Tea Babić

Tea Babić

TEA BABIĆ

Završila je razrednu nastavu i engleski jezik na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. U Octopusu radi od rujna 2011. s grupama od vrtićke do mladenačke dobi. Kao studentica sudjelovala je u nekoliko međunarodnih programa diljem Europe vezanih uz odgoj i obrazovanje u organizaciji EU.

.

.

.

.


Bojana Dorić

Bojana Dorić

BOJANA DORIĆ

Završila studij engleskoj jezika i književnosti i poljskog jezika i književnosti 2006. na Filozofskom Fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu. Radi u školama stranih jezika od 2001., a u Octopusu je počela raditi u lipnju 2006.
Na zadnjoj godini studija volontira za British Council vodeći tečaj engleskog jezika za odgojiteljice u vrtiću. Zauzvrat za radu u Bjelovaru dobiva stipendiju za Oxford King School, gdje drži satove engleskog jezika za strance uz rad s mentorom.
Kao članica HUPE-a, profesorica redovito prisustvuje konferencijama u zemlji (HUPE, Penguin, Longman), a pod okriljem Octopusa 2007. prisustvovala je i konferenciji IATEFL BESIG-a u Berlinu.
Položila je državni stručni ispit za profesoricu engleskog jezika u jesen 2007.
Završila je osnovnu glazbenu školu Vatroslav Lisinski za trubu i glazbenu teoriju.
Aktivni je član udruge Gospel zbor Sunce s kojim i nastupa.
Uz engleski i poljski, iza profesorice su dvije godine učenja španjolskog jezika i položen B1 stupanj znanja talijanskog jezika.


Idris Tanković

Idris Tonković

IDRIS TONKOVIĆ

profesor engleskog i njemačkog jezika i književnosti, diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pohađala je trogodišnji studij portugalskog jezika, također na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
Pohađala je jezičnu srednju školu u Zagrebu. Za vrijeme i nakon studija radila je u nekoliko privatnih škola stranih jezika kao profesor općeg i poslovnog engleskog jezika te stekla iskustvo u poduci odraslih i djece.
Članica je HUPE — hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika.

.

.

.