Dojmovi polaznika

Finka Pejić (32) Tajnica

“Da učenje stranog jezika može biti lagano i zabavno, uvjerila sam se kada sam došla u Octopus. Moj engleski konačno više ne zvuči kao :”how yes, no” nego se nakon dugo vremena usudim razgovarati na engleskom i pri tome ne strahujem kako će to zvučati. Profesionalnost i stručnost moje profesorice kao i susretljivost, ljubaznost i nastojanje da mi što bolje i jednostavnije prenese svoje znanje, su za mene impresivni i hvalevrijedni. Octopus je mjesto gdje se uči s veseljem uz puno puno smijeha i zadovoljstva.”


Katarina Filković (43), prof. latinskog i grčkog jezika

Nakon intenzivnog ljetnog tečaja poželjela sam nastaviti učenje talijanskog jezika u školi Octopus budući da sam bila vrlo zadovoljna uočenim napretkom. To mogu prvenstveno zahvaliti našoj professoressi koja je „učitelj po pozivu“ a ne samo po zvanju. Svojom stručnošću, strpljenjem i kreativnošću kao i ugodnim okruženjem motivira cijelu našu grupu da bez sustezanja „parliamo“. Ono što mene posebno raduje na našim satovima je vesela atmosfera u kojoj učimo pa je naš corso d’italiano u školi Octopus pravi dokaz da se i uz zabavu i veselje može učiti i puno naučiti.


Dijana Oskoruš, DHMZ, Zagreb, Grič 3

Učenje engleskog sa školom stranog jezika „Octopus“ za mene je bio pravi užitak i relaksacija od zamornih poslovnih i privatnih obaveza. Zahvalna sam instituciji u kojoj radim što je uložila u obrazovanje svojih djelatnika i pružila nam priliku da proširujemo svoje znanje.
Kroz zanimljive lekcije sa vrlo aktualnim temama, otvorio mi se jedan sasvim novi svijet suvremene poslovne komunikacije. Zahvalna sam strpljivim i vrlo profesionalnim profesoricama na podršci i poticaju u učenju engleskog jezika u govoru i pismu. Znanje i vještine koje sam stekla otvorili su mi vrata u znanstveni i poslovni svijet i mogu slobodno reći da je to bilo presudno za moj napredak u karijeri.


N.V.

Silno uživam u pjesmama Cesarije Evore, ali, kako to pristojno reći, nisam bas nešto nadarena za pjevanje:) Pa kad sam shvatila da nema šanse da naučim pjevati Cesarijine pjesme, odlučila sam ih bar razumjeti. I zato sad kod Idris učim portugalski. …možda ipak i zapjevam! A u međuvremenu ću ovdje u Octopusu još štošta naučiti i o portugalskom, i o brazilskoj verziji, i o kulturi…


Igor Golik

S obzirom na činjenicu da smo već dobro zakoračili u svoj pohod na učenje talijanskog jezika u školi Octopus jezične usluge, rado bih se osvrnuo na dosadašnje lijepo iskustvo i druženje. Naime, još ljetos smo se, na ubrzanom tečaju, “zarazili” dobrom atmosferom i srdačnim pristupom, koji su se prenijeli i na ovaj jesenski semestar.

Osim što smo, kao grupa, dobili mogućnost da sami odaberemo termine koji su nam najviše odgovarali, tempo nastave i prelazak na novo gradivo iz sata u sat prilagođava se našim željama, pa imam dojam da ćemo savladati i više nego što smo na početku očekivali.

Sve u svemu, za preporučiti !!!

Hmmmm …. zgodno je spomenuti i da nemamo problema niti sa parkingom, niti sa tramvajem koji je gotovo preko puta škole !!


INA d.d.

INA d.d. nekoliko je godina uspješno surađivala sa školom stranih jezika Octopus, tijekom kojih su Inini zaposlenici stekli jezične kompetencije prema europskim standardima, odnosno načelima koja propisuje Europska jezična mapa.

Koliko su Inini radnici zadovoljni uslugama podučavanja profesora iz škole stranih jezika Octopus, svjedoče brojne pohvale koje zaposlenici samoinicijativno šalju u Službu za obrazovanje.

Također, u visoku razinu kvalitete kao i profesionalnost stručnog tima iz Octopusa uvjerile su se odgovorne osobe za obrazovanje radnika ispred Ine kontinuiranim praćenjem izvrsnosti programa i predavača kroz brojne evaluacijske metode.

Škola stranih jezika Octopus je kroz višegodišnju suradnju pokazala izuzetnu fleksibilnost u prilagođavanju potrebama kompanije omogućivši korisnicima usluga jezično usavršavanje u različitim područjima struke ovisno o vrsti i djelokrugu poslova koje obavljaju polaznici tečajeva.

Upravo zato možemo sa sigurnošću reći da je odabir škole stranih jezika Octopus svojevrsna garancija kvalitete kada govorimo o stjecanju znanja i vještina u području stranih jezika te je u svakom pogledu ispunila zahtjeve i očekivanja kompanije.

- Sektor upravljanja ljudskim resursima, INA d.d.

Preporuka INA – PDF